Priser och bokning

 

BILJETTERNA SLÄPPS 1 MARS 2019 KL 12.00

 

Gratis inträde i foajen i folkets hus Ludvika för dig som vill komma in och handla av butikerna på plats.

Pysselbiljett: 500 kr Plats med bord och stol hela helgen.

Gå direkt till bokningen:

I pysselbiljetten ingår inträde till mässan och en pysselplats med bord och stol från fredag 30 augusti kl 18.00 till söndag 1 september kl 16.00. Vi har plats för ca 100 deltagare. Vill du sitta i det mindre rummet uppe på våning 7, tex om du är allergisk eller ljudkänslig, så måste du boka det särskilt, det finns en särskild biljett för det i webshoppen, annars fyller vi platserna i den ordning dem bokas, när platserna i stora salen är slut så hamnar man automatiskt uppe på våning 7 även om man inte bokat sig där särskilt. Du får en liten välkomstgåva ”lilla tävlingskittet” när du anländer, samt att du deltar i utlottningar och aktiviteter som träffen ordnar under helgen. I fiket hämtar du kaffe och saft gratis om du har med din egen mugg.

När du bokat din biljett ska betalningen ske inom 14 dagar för att garantera din plats. Ej betald biljett går vidare till reservlistan om den ej är betald inom 14 dagar och din bokning hamnar då längst bak i kön.

Bokningen av pysselbiljett är bindande och anmälningsavgiften återbetalas ej om du uteblir eller får förhinder. Skulle du få förhinder så ser vi inget hinder att du själv säljer eller skänker bort din biljett till någon annan. Kom ihåg att meddela oss om VEM som kommer, så rätt namn står på vår deltagarlista. Om du uteblir och inte hittar en ersättare så kommer ditt deltagarnummer delta i tävlingar och utlottningar precis som om du varit med, och om du eventuellt vinner något så skickas detta ut med post ca 30 dagar efter mässans slut.

Biljetterna avser endast plats vid bord och stol samt möjlighet att delta i dem aktiviteter som anordnas, observera att alla aktiviteter inte är gratis, butikerna bestämmer vad det kostar att delta i deras kurser och workshoppar.  Vill du delta som butik eller bedriva loppisförsäljning eller sälja hantverk mm så går det bra att kontakta oss för hyra av bord för försäljning i foajen. 0240/80550

 

 

 

Annonser