Boende i Ludvika

Vi rekommenderar dig som vill bo fint och bekvämt att kontakta

Grand Hotell Elektra. Telefon bokning 0240-18220

Uppge koden ”Ludvikapysslet” Så får ni ett fantastiskt fint erbjudande.

Logi och frukost i Superior rum

1natt 31/8-1/9 eller 1-2/9
700:-/enkelrum
900:-/dubbelrum

2nätter 31/8-2/9
650:-/enkelrum & natt
800:-/dubbelrum & natt

Priserna är inklusive moms och frukost

Hotellgästerna har också fri tillgång till vår relaxavdelning med jacuzzi och ångbastu. Dem som bor på annat håll får gärna komma hit och äta vår frukostbuffé till specialpris 95:-/person. Öppettider för frukosten 0700-1100

Hotellet ligger mitt i centrala Ludvika, ca 2-3 minuters gångväg från Folkets hus. Hotellets entre är bemannad dygnet om, vilket betyder att du kan stanna och pyssla så länge du orkar och du behöver inte passa någon tid.

Stort tack till Grand Hotell Elektra för det fina erbjudandet till våra pysseldeltagare!

För er som vill pyssla hela natten och vill kunna lägga er ner när ni inte orkar längre, erbjuder vi enkel inkvartering på egen madrass och eget täcke och kudde. Det finns plats för ca 30 personer. Ingen som helst service ingår, inget privatrum, ingen frukost och vi placerar ut er efter principen finns det en plats så lägger jag min madrass där! Vi fyller gillesalen och entrerummet utanför gillesalen så långt platsen räcker. Brandvakt hyrs in för att uppfylla reglerna för kommunens och folkets hus lokaler, och dessa kommer finnas som vaken personal under natten. pris 200 kr per person. Kylskåp för förvaring av egen mat eller frukost finns i gillesalen i källaren.

Tågstationen ligger på ca 5 minuters gångväg till Folkets Hus i Ludvika. Resecentrum, bussar, ligger på samma ställe.

För er som kör bil finns en parkering med minst 100 platser utanför ingången till Folkets hus.

 

Annonser