Att ta med sig som deltagare

Du som köper en pysselbiljett och stannar och pysslar hela helgen ska ta med dig eget material, verktyg och saker. Du avgör själv vad som är viktigt att ha med för ditt eget skapande. Se gärna till att du har märkt dina saker med ditt namn.

Ta med egen mugg så får du gratis kaffe eller saft hela helgen!

Tänk på underlägg för att skydda bordet, tex en duk och ett skärunderlägg, du är ansvarig för din plats och ska lämna den i samma skick som när du kom. Ta gärna med sittdyna och inneskor/tofflor för din egen bekvämlighets skull. Skarvsladd kan också vara bra att ha med sig.

Du som vill stanna och pyssla hela natten och har bokat en madrassplats i lokalen tar med egen madrass, täcke och kudde. Vi har inga möjligheter att låna ut något på plats. Övernattning måste föranmälas pga brandsäkerheten.

Var och en har ansvar för sina egna saker. Tänk på att inte lämna värdesaker, plånbok, telefon, kamera eller liknande obevakade på din pysselplats. Väljer man att låna ut saker så har man själv ansvar för detta och arrangörerna löser inga tvister mellan deltagare om tex något går sönder eller liknande.

Annonser